SSSS

Sortera spara slänga sälja . 

Fyra S man bör ha i sitt huvud . Jag har stökat i ett par veckor och sorterat , slängt och sparat även köpt . Men man måste få ha sina svaga sidor . Vi har en byrå i hallen som jag avskyr . För det förta är den brun . För de andra köpte Pirre den precis i början av början av vårt förhållande . Så nu skulle jag aldrig släppa in detta ting i vårt hem . MEN ! Nu hat jag äntligen fått Pirre att
Gå med på en deal. Vi har i vår stora lägenhet tre ynka garderober . En varsin där kläder finns . Och en där handdukar sängkläder och extra täcken osv finns osv , i byrån finns kläder och hundprylar osv ,  men dealen var att om jag kunde få in det som fanns i byrån i hallen i garderoben i hallen så skulle byrån försvinna till källaren . Och idag gav jag mig fan på att det skulle gå . Och det gick . Så nu får byrån sparas enligt Pirre nere i källaren . Och mer utrymme för annat . 

Skam den som ger Sig. 

Skrämmande uppvaknande

Vakna runt två i natt av att jag trodde att någon krossa ett fönster in till oss . Fia stod i sängen och morra och jag trodde domedagen var kommen . Hyllan i köket med tillbehör att att lossnat från väggen. Glassplitter och allt i en röra titta jag förtvivlat på allting som gått sönder. Tack och lov hade jag några dagar innan ställt in min soppskål som är från farfars barndomshem i vitrinskåpet . Nu var det ersättliga saker som förstördes . Ringde Pirre som jobba natt och vi hjälptes åt på morgonen när han kom hem . Men är ledsen över allt som gick sönder , älskar ju mina saker :( 


Loppis-lover

Jag älskar att shoppa loss på loppis . Kan åka land och rike runt. In i lador bakluckor och på second hand butiker ! Älskar det !  Och nu har jag fyndat igen . Ett pelarbord som jag ska slipa ner då skivan är lackad och så måla vitt . Sedan investera en rund vitt ryamatta och några checka detaljer . Sen är de. Saken klar . Nästa projekt blir att finna en karmstol som jag kan måla och kanske byta ut sitsen på . Men det blir nästa projekt .


Hösten intåg

Äntligen kon höstkänslan , i helgen tände vi ljus och lycktor , hade min hattpremiär och så hade jag på mig min kappa . Älskar hösten !

Bra helg var det med .i fredags blev det en lugn hemmakväll framför tv'n med gnabb om vem som skulle se vad . Lördags bar det av mot farbror då kusinen fyllde år , den yngsta i skaran . Mycket trevligt att få träffa nästan alla  . Pirre fällde den vanliga kommentaren " jag tycker så mycket om din familj " ja det var ju bra :) på vägen hem hade vi allsång i bilen om ortnamnen vi åkte förbi " hackvads via" och kräcklinge" vilka namn ! Nåja väl hemma , bråk om dosan , Pirre vann då jag slog ihop som ett korthus i soffan . Söndagen var liks så den lugn . Helgen flöt på och det var skönt , känner mig utvilad och redo för veckan .


Jag i min hatt " svara Matilda " heter jag enligt farfar .


Mini semester

Vecka 42 har jag tagit ledigt för att åka till Sofia några dagar . Ska verkligen bli jätte kul . Sedan Sofia flytta hem i somras har vi knappt umgåtts någonting av olika anledningar och sedan hon flytta till trolllhättan har det inte blivit mer ,  så nu ska jag ha henne för mig själv . Bara massa mys och Inge stress :) gå på stan fika och se film och bara vara . Pirre får både hund och kärringfritt så han är nog nöjd :)



Bryt ut

Har jobbat i ca en månad och så klart ska man gå och bli sjuk . Huttrat sedan i  onsdags förra veckan.  Men det verkar inte bryta ut . Fryser och svettas .. Hatar att vara sjuk.  kunde väl lika gärna vart sjuk när jag vart hemma i ca 112 dagar . Men icke ! Å andra sidan går ju var och varannan och huttrar och snorar . Men ska gå till jobbet ikväll , så får vi se i morgon . 

Har burit ner sommar kläderna i källaren . Fast de får ju komma upp en vecka i januari :) har rensat och städat . Mycket kvar men jag hinner nog , bara jag inte blir värre . Bröl .

Hipp hopp kryss

Vilken kryss ! Kom ombord och sen var abonerade till hipp hoppare . Hippa hoppa över allt , i alla barer i hissarna till och med . Informationen om att vi hade råkat bokat en sån kryssning framgick inte ! Och ännu idag när man går in på hemsidan så står det inte nått om någon hipp hopp båt , utan golden hits varje fre och lör HELA sep. Men vi gjorde de bästa av situationen och vi fick en fri kryss till samma pris som vi boka . Snacka om att vi var grundlurade. 


Teneriffa


Teneriffa

Jag och Pirre och så två kompisar till oss har länge pratat om en utlandsresa . Och igår bokade vi en vecka till Teneriffa i januari . Perfekt ! Så nu blir det att jobba extra och få ihop lite kosing . Ska bli härligt , jag och Pirre var i Grekland först året som vi blev tillsammans , men det är ju fyra åt sedan sen dess var jag i Turkiet med Fia och Linda men jag och Pirre har aldrig kommit iväg . Men i januari bär det iväg :)


Det kommer alltid lagom

Är i utbrytningsfasen till att bli sjuk . Ont i huvudet å kroppen . Stel och trött . Hur ska det gå ? Vi ska ju åka i morgon på kryssning och jag önskar och ber Att jag kommer känna mig bättre i morgon . Äter panodil och Alvedon och dricker citronvatten och hoppas att det ska hjälpa . Ska lägga mig tidigt ikväll och hoppas att det gått över tills i morgon . Blir så besviken om jag inte kan följa med .har packat ner de mesta och outfitsen är klara . I morgon ska jag och Malin gå och äta hotell frukost . Sen ut med Fia . Makeup och så kuta till bussen i sista stund ! Vill inte vara sjuk


Skit dag

Helgen blev inte alls som tänkt . Jobbade delat i lördags , var helt slut när jag kom hem . Skulle se på film via player i sängen , men bara hackade så gav upp och somnade . På onsdag morgonen ville jag fara i väg för att ta lite fina kort då syster kamera är här och det var perfekt väder . Pirre däremot hade sovit k allt tio timmar på två dygn på grund av hans jävla nattvecka och föredragshälsa som bara ger små halstabletter för att sova . Så dagen sket sig . Jag är inne i någon slags Depp period. Och jag orkar inte med att lyssna på andras världsproblem , så måste ta tag i mina egna . Tjuter för det mesta lite här och där . Men det enda som är säkert är att det hjälper inte ett skvatt att gråta . Nu ska jag fortsätta äta frukost .


Drömmar

Måste bara berätta att jag drömmer så konstiga saker . Helt otroliga , nästan som jag skulle ha hallisar i sömnen . På senare tiden har jag drömt att jag ha varit en häst på grönbete , jag har varit vakt att åt världens störta ödla , en komodovaran som hette Krister Ulfbåge , det har växt svampar ur madrassen som jag måste slå ner , ni vet som på tivoli när man måste slå med en hammare på saker som ploppar upp ur en yta för att få poäng . Jag har drömt att jag varit en kylskåpsmagnet osv . Jag kan inte förstå var jag får allt ifrån .

När jag sen vaknat så är det lite svårt att återgå till verkligheten om ni förstår .


Min farmor och min farfar

Gud va jag saknar min farmor och min farfar . Vill vara hemma på falkvägen i pålsboda och äta kvällsmackor och dricka kaffe med mycket socker i och vänta på att farfar ska se klart rapport så jag kan få se på tv . Vill lägga mig och sova i lilla rummet och prata med farmor som sitter på sängkanten . Vill vara 11 år igen med andra ord . Det är dom bästa personerna i hela världen . Jag kunde inte få bättre farföräldrar . Måste snart hälsa på dom .


Fee&jag

Det är det underbaraste jag har , våran älskade Fia .


Måndag den absolut segaste

Måndag är absolut den segaste dagen , eller så är det för att jag jobbar kväll . Går ju bara och väntar . Vakna nio gick upp tio . År frukost, var helt okoncentrerad , koka ägg gjorde en smörgås hände upp kaffe , la på äggen i med mjölk i kaffet , gjorde en till smörgås i med socker i kaffet . Fatta inte vad jag höll på med , blev aldrig klar . Åkte ut till sjön med hundarna så se lekte av sig rejält . Ska snart åka och klippa mig , Äntligen ! Har väntat i evigheter på grund av min frissör hade semesterstängt och alla andra hade fullbokat . Så nu ska det bli gjort .

Gjorde lite beställningar på hm . Bland annat en hatt . Så den ska jag slita med hälsan .


RSS 2.0